Bumbi i farten

Vår lilla Bumbi (som vi kallar honom) har börjat regera här hemma. Har han en dålig dag och sover dåligt så drabbas hela familjen. Tyvärr smittar inte hans energi till föräldrarna utan vi har fullt sjå med att leka o busa med vår lilleman.
Men oavsett bra och dåliga stunder så känner jag mig så lycklig över sonen. Jag har verkligen njutit av att vara mammaledig. Nu när jag börjar jobba igen på fredag så får jag försöka se till att utnyttja tiden så väl som möjligt så jag får maximal tid med min älskade familj.

Varje morgon börjar med välling, därefter vill Victor klättra upp och se vad det är på hyllan ovanför sängen...och som alltid vill han prova hörlurarna...även fast mamma har stängt av ljudet i dem.


Efter ett antal hopp i sängen så kommer det alltid i byxan... Då var det dags att ta första dagens kamp på skötbordet. Mamma vinner alltid så bajsblöjan blir bytt ...dock får man byta kläderna i sängen då man inte årkar hålla kvar Victor på skötbordet. Att en sådan liten kropp kan vända och vrida och vara tjurig till 1000 är en gåta.



Under dagen blir det många konversationer och kramar med katten Findus...osså med mamma.



Denna fina krittavla kombinerad lappsamlare hittade jag i förra veckan när jag och Victor var på väg hem från babysången. Jag kunde bara inte motstå att köpa den. I dag valde jag att skriva "detta kök är kryddat med kärlek". Vi får väll se om min käre man kunde överraska någon gång och skriva något fint till mig på tavlan..det hade varit trevligt :o)



kram!