Kalas och Tunga huvuden för familjen Henberg

Hej alla,
Sedan sist har vi hunnit med två kalas, feber och oktoberfest...dvs en hel del har hänt!

Annars är vi är mitt i en underbar höst med alla dess färger. Det är till och med rogivande att gå på stans annars så gråa gator nu när löven täcker stora delar och gör Sundsvall så mycket finare i färger som röd, orange, gul och grönt. Idag var mamma och jag ute i Holms skogar och plockade de sista trattisarna...småtjärnarna låg aldeles spegelblankt medan solen tittade fram...så underbart!

GRATTIS PAPPA & TOVA
Dessa fina fyller år på samma dag. Vi började med att hälsa på Tova redan i söndags. Där bjöds det på kakor och tårta. Det var roligt att se Tova & Victor leka, de har ju blivit så stora.



På självaste födelsedagen fick pappa med fru komma hem till oss och äta middag med glasstårta. Som vanligt blev Victor lycklig över besök av sina morföräldrar.


OKTOBERFEST
Jag är ju med i fritidsföreningen på mitt jobb. Denna helg hade vi ordnat oktoberfest och hade hyrt in ett riktigt bra band....nu har jag inte pratat med mina kollegor sedan fredags men har en känsla att alla tyckte det blev lyckat! Tyvärr sålde vi jäger...och jag kände att jag måste pröva det jag sålde i baren så det blev en del snappsar...så innan jag la mig så kom tanken som så många gånger förr i mina yngre dar "jag ska aldrig mer dricka" Fast man ska nog aldrig säga aldrig...


SÅ på lördagmorgon hade två av fam. Henberg ont i huvudet pga feber och en av oss var bakfull. Gissa vem som hade vad.

GULDKORN
Ja tyvärr fick Victor feber i onsdags så det blev VAB för Stoffe denna vecka. Vi tror att det är tänderna som vill komma fram. I lördags åt han en halv varmkorv och drack ytterst lite vatten...usch va ont det gjorde i mammas hjärta. Dagen efter när man vaknade av ett litet skratt och ett barn som bad om vatten och två bananer så skölde lyckan över en. Stoffe kände sig dock lite låg så jag och Bumbi åkte hem till Holm och blev uppassade.


Jag har tre orkidéer i köket och det är alltid en av dem som blommar så det är riktigt roligt. Det var ett tag sedan jag kollade på dem så idag när jag gick förbi såg jag att en kvist var full av blom...så fint! MEN den finaste guldkornet jag hittade här hemma var i soffan...en sovandes son.

så kul att se honom frisk igen...

Hoppandes i våran säng...

...och i full gång med innebandyklubban.

Hoppas ni alla mår bra och att vi blir förskonade av förkylningar och tråkigheter.
Kram på er!