60års firande & 30års firande i Gtb

Hej alla,
Nu är vi hemmkommen efter en härlig & fartfylld weekend i Göteborg. Förutom att sett alla Glenn som finns i Gtb har vi även träffat på en och annan kändis på bokmässan. Skavlan, Alex Schulman, Marcus Birro och en och annan författare glimtade förbi. Dock är jag ledsen över att inte fått träffa Henning Mankell, Carolina Gynning eller Maria Montazami... Victor blev nämligen less efter 2timmars bokmässa så då fick vi så lov att gå till Lisseberg istället. Avslutade helgen med att åka hem med samma flyg som C. Kalla så kändisjakten höll i sig in i det sista :o)

Tack familjen Henberg/Jönsson och Henberg/Johansson för en trevlig semester tillsammans!

30-ÅRS FIRANDE -en soffa och en skruvdragare till salu
Jag får börja med att berätta om Stoffes födelsedag. Dagen innan på kvällen vid 23-tiden började telefonen ringa. Först var det en Gunilla som ville köpa soffan...Stoffe sa då att hon måste ringt fel. Strax efter fick han ett sms där Ahmed ville köpa soffan...då förstod vi att någon satt in en annons i Stoffes namn. Han gissade starkt att det var Ling eller Pär som låg bakom. När Stoffe gick in på blocket såg han annonsen om att han sålde en soffa och en skruvdragare...då förstod han att det måste vara våra kära vänner Nord & company för grabbarna i skåne vet nog inte vad en skruvdragare är.... :o) Jag skämtar inte att han fick upp mot 100 sms/samtal dagen efter...som snällt var så togs annonsen bort senare på dagen.


Grattis svägerska & älskade man på 30-års dagen!
Jag & Ling hade pratat ihop oss så på fredagkväll kom han och Pär och knackade på dörren och tog med Stoffe ut på en grabbkväll, Micke följde såklart med. Det blev 3st tuffa karuseller på Lisseberg, middag på restaurang och spel på Casinot...


En slagen 30åring kom hem vid halv 6 på morgon..klockan 6.15 vaknade Victor och ville genast hoppa på pappa...

BUS & LEK
Victor ser upp till Isak och följer honom så mycket han kan, samtidigt som han gillar att krama lillakusin Nike.


60ÅRS FIRANDE
I födelsedagspresent förra året fick Rossie en resa till Göteborg samt inträde till bokmässan. Detta var ju något som vi alla kunde glädjas åt. Egentligen behöver vi inte göra så mycket utan har så roligt bara vi är tillsammans. Men visst var bokmässan en hit, dock nästa gång ska vi försöka få plats på hotellet så vi kan se kändisarna hela dagen lång :o)

Farmor & Victor ser på Manny som vi hade med oss.


Farfar försöker lära Victor att kasta gris


Efter två timmar på bokmässan fick Victor nog så då gick vi över gatan och in på Lisseberg istället.
Där fick Victor åka sin första karusell...bilar på räls. Gissa om han älskade det!


...och så här ledsen blev man när man inte fick åka något mera..


Tröståt popcorn istället...


Kärlek på vägen hem på Arlanda... Det är bara Maxfönstret i mellan de två...
När tjejen gick iväg så gav hon victor en klapp på kinden...så sött!




På lördag har vi öppet hus och firar Stoffe här på hemmaplan. Så kom över på en fika om ni kan!

Puss & Kram