Kalas, Vilja och mys

Hej på er alla, Här har vi avklarat två kalas...bara ett kvar som vi ska ha i helgen tillsammans med fam. Edelsvärd. Vi har bjudit kompisarna från dagis och om inte magsjuka eller annat säter stopp så kommer där 17barn att springa omkring i en gympasal som vi lånat. Det tog mig emot men för första gången så har jag handlat en köpetårta...det blev såklart en spindelmannentårta! Den bjöd vi på när släkt och kompisar kom o firade. Jordgubbsmuffins blev det när vi firade Vic den dagen han fyllde år. Tack alla som kom och grattade på födelsedagen (mormor & morfar, Jakob & klara, Catta & Nora, fam Nord och Maria och Alex).
EN ANNAN SOM VÄXER ..när vic fyllde fyra så har vår dotter hunnit blivit 4mån..fyller 5mån i morgon. Hon blir halvt som halvt ihjälkramad och nerpussad varje dag av sin storebror. "såååå söööööt villis är" "va rädd om min lillasyster" "sååååån liten näsa" Jag får så mycket energi av mina småttingar, älskade barn.
Vilja kan nu sitta i gåstolen även om hon inte når ner till golvet. Hon kan nästan sitta själv i soffan...brukar tippa efter ett litet tag och kommer då inte upp självmant. Hon älskar att ligga och prata/gurgla för sig själv. Idolen är såklart storebror.
. Har nyss varit på babysång och ska nu göra som Vilja, vila lite innan vi ska gå och hämta yrvädret från dagis. Puss o kram alla,