Julen 2011

Hej alla,
Då var denna julen slut...sorgligt men sant. Dock det bästa med detta är att man fått nya härliga minnen att minnas tillbaka på. Bumbi har haft det så roligt och det glädjer mitt mammahjärta
.

JULAFTON
Fam. Henberg firade julen med mormor & morfar i Sjöändan. Victor sov ovanligt länge på julaftonmorgon så jag fick börja dagen med att sitta vid en tänd gran i mörkret och titta på morgontv. Morgonfika blev det när en efter en började vakna i stugan.

Efter frukost har vi julklappsspelet. Victor fick då börja med att öppna en julklapp som låg under granen. Saxen  som Victor fick ha för att klippa bort snöret, var det mest spännande när han öppnade första paketet. Men när jag frågade honom om han ville öppna det tredje paketet så ropade han högt JAAAAAAA! Så från och med då har Victor insett hur roligt det var att öppna hårda paket...glädjen var stor när han upptäckte att paketen innehöll bla; bush, takto och ett ord som är svårtolkat men som mamma vet att det betyder grävmaskin.



Innan Kalle Anka började tog Stoffe en skidtur med svärfar, vi andra förberedde middagen. Efter Kalle så blev det middag och under middagen skålades det..Det var Victor som höll upp tempot då han ville Skåle hela tiden..
på ena bilden så skålar pappa o Victor med varandra..gissa vem som drack Skåne och vem som drack mjölk..


Mötet med tomten blev en kittlig historia...varför så längt skägg tomten?!
Här är några bilder på julklappar; En microfon, ett bord med stolar, lego och
tejp...så roligt! Det Victor inte vet ännu är att han även ska få en säng..men den är kvar på Ikea än så länge


Jag måste även få tacka för jättefina julklappar...av min faster fick jag bla ett armband med en ring där det står ingraverat "dream" och av mina älskade svärföräldrar fick jag vad jag önskade mig...ett smycke av Laila Bagge.. min man hade valt den och jag måste säga att det var kärlek från första stunden...Älskar!


KUSINTRÄFF
Under annandagen så kom Klara och Jakob med föräldrar på besök. Under natten hade det dock varit storm så det var strömavbrott under hela dagen...men vad gjorde det. Att leka med ficklampor o pannlampor är ju roligt och maten lagades på/i vedspisen. Jag måste ha en bra blixt på kameran för bilderna visar inte alls hur mörkt o mysigt vi hade det... Tur att morfars rakapparat går på batterier så Victor kunde raka bort skägget...



MELLANDAGSREAN
Idag fick Victor vara kvar hos morföräldrarna medan jag passade på att åka in till Birsta...tänkte se om jag hittade något på rean...och som tur är så är jag så duktig att hitta så jag köpte med mig lite hem... en skjorta, två tröjor (älskar märket, San Tropez), ett par byxor och lite kläder till Victor.
... jag köpte även kuddar..har inte berättat detta för min man så han får nu en överraskning när han läser detta blogginlägg...hehehe han tycker att vi har tillräckligt med kuddar hemma...grattis, nu har vi två till!


I morgon blir det hockey (slår vad om att Stoffe kommer vara gladare än mig efter matchen...eller kan Timrå överraska mot Färjestad?)

Om vi inte ses innan lördagen... GOTT NYTT ÅR! ÖNSKAR ER ALLA LYCKA INFÖR DET NYA ÅRET.

Puss & Kram