Besök av familjen Johansson-Henberg

Hej alla,
Nu har man varit på jobbet och vilar upp sig efter en händelserik helg :o) Kanske inte riktigt så men som alltid efter en fartfylld helg har man en viss längtan till det vardagliga även om det låter tråkigt. Det har varit superroligt att haft besök och jag hoppas verkligen de har känt sig som hemma här. Tyvärr har inte S-svall bjudit på något fint vårväder men det har inte stoppat oss från att göra det vi skulle.


FREDAG
Stoffe hämtade sin syster m fam. på tågstationen. Vi hade även bjudit hem Sebbe & Kina på fonduemiddag.


LÖRDAG
Under lördagen bar det iväg till Himlabadet. Victor var först lite tveksam och försiktig men sedan blev han en liten fisk i vattnet. På kvällen grillade vi och hade det mysigt. Isak fick pröva Playstation och var riktig duktig då han lärde sig spela på några sekunder samt att även spelen var för något äldre. Det märkt att han har många speltimmar bakom sig :o)

en kusin på släpet...

SÖNDAG
Då var det dags för Drakborgen. Men för att årka leka var vi tvungna att ta en lunch på Birstacity först.

Här är det lite kusinkärlek, småtrollen!




Victor ville naturligtvis göra som Isak men väl uppe i höjden kom han på att han var höjdrädd...Pappa fick komma o rädda...

..så tack alla för en superhärlig helg. Nu har man istället kastats in i en fartfyll vardag. Det är så roligt med den nya utmaningen på jobbet men man önskar att man kunde vara på flera ställen samtidigt... I går gjorde jag även en mindre operation...eller egentligen kanske det kallas något annat för det var verkligen en sådan liten ingrepp. En läkare tog bort mitt födelsemärke i ena ögonvrån så nu är jag inte längre en freakshow :o)

kramar!