Semester 2012

Hej alla,
Under hela lördagkväll spenderade jag att skriva ett inlägg här på bloggen...tror ni inte jag kom åt en knapp så ALLT raderades..grrrr... Jag gör ett nytt försök innan det är dags att natta lilleman.
 
Jag tänkte äntligen berätta om våran semester i skåne/stockholm som vi har varit med om. Efter en sådan resa känner vi hur vi fyllt upp med kärlek och minnen från våra vänner och familj, TACK alla som bidrog med ytterligare minnen som vi sparar i våra hjärtan.
 
Tänk va många busfrön som finns...Vic har lärt ut en hel del men även fått lära sig saker och ting.
Så kul att träffa er, Gabriel, Jakob, Isak, Nike, Lykke, Linnea, Herman, Linnea, Viggo, Vincent, Elida och Frank
 
FAMILJEN WETTERBERG
Här fick Vic leka med busiga Herman och nyfödde Linnea. Tack för den goda maten, roliga lekar, trevliga utflyckten till bondgården och framför allt för att ni är så fina vänner.
 
Vic undrar vad Linnea har under kjolen...
..han tyckte även att hon hade en söt näsa.
 
GRILLFEST
Bäste svägerskan Vivi och hennes fam. öppnade upp sitt hus och vi bjöd hem några vänner på grillafton. Eftersom många har barn började vi tidigt så alla barn fick chansen att bada i poolen.
 
såååå härligt!
 
SURSTRÖMMING I BJÄRRED
Mina föräldrar åkte ner och lämnade Erik i Växjö och gjorde sedan en svän förbi Bjärred. Vic fick umgås med farmor, farfar, mormor och mormor SAMTIDIGT i två hela dagar vilket är lite ovanligt. Från Sundsvall hade de med sig en surströmmngsburk och faktiskt, det blev en liten hit så det förvånar mig inte om det blir en repris någon gång. Då funderade jag även på att bjuda in Micke och Vivi så de får känna av smaken...och lukten :o)
 
KUSINERNA
Självklart försökte vi spendera så mycket tid som möjligt med kusin Isak och Nike. Vi vill att barnen ska få bra kontakt även om det skiljer 100mil mellan oss.
Hahaha, jag tycker bilden på Vic och Isak säger en hel del. Det är  mycket "min min" från Vic men kärlek och bråk hör ju ihop....dock gillar båda popcorn så skålen får dem att vara nära varandra.
 
STOCKHOLM
På vägen hem stannde vi förbi Stockholm, Fam. Nord och vi stannade över ett hotell som heter "Omena hotel", Bra pris och nyöppnat..kan varmt rekomenderas!
 
Vic och Elida lekte jättebra med varandra...men även här blev det lite oense emellanåt..men som sagt,
Kärlek och bråk hör ju ihop!

Mina fina vänner; Kina, Helena och Camilla med nyfödde Frank.
 
TACK ALLA VÄNNER OCH FAMILJ som vi mötte på vår resa. Vi fick vara med en hel del bla släktträffar, besök hos Halmstads familjen, Ullared x2, vinkvällar, Lilla Torg och Pridefestivalen....som ni förstår så berättar jag bara om en bråkdel om vad vi varit med om och visar bara en liten pyttedel av de bilder jag har.
 
HEMMA IGEN
Borta bra men hemma bäst...Nu när vi laddat med ny energi så är det roligt att ta sig an vardagen igen. Händer mycket på jobbet men det är bara att ta sig an utmaningarna. Dock Vic och Stoffe är fortfarande hemma och fixar till lite i trädgården.
Just nu håller Stoffe på att bygga ett staket.
 
Ha en skön vecka!