Pizza bredvid Ikeas julbord...

man bara måste älska att ha barn!, man vet aldrig vilka situationer man ställs inför.
 
igår trodde Sundsvall att man skulle få njuta av Ikeas fina julbord. Vad de inte visste var att familjen Henberg skulle lyxa till det med att äta middag på Ikea Just denna dag...det beställdes köttbullsmenyer!
Mamma Emma som har fått för sig att varna sonen att inte äta för fort för då kan man må illa gjorde även det under denna middag. Som vanligt lyssnade sonen bara halvhjärtat till detta råd. Plötsligt ser pappa Stoffe att ngt är på väg upp varvid han greppar sonen och springer iväg med honom. 
 
Rakt framför  julbordet kom pizzan...och eftersom de sprang så flög allt omkring dvs det blev ingen liten hög... 10 min efter att vi hade packat ihop oss och gick därifrån så hade de fortfarande inte lyckats skura upp allt och som det STANK! sonen ropade efter glass då han nu började känna sig hungrig igen!
 
Idag vågade jag! Efter flera år så tog jag mod till mig och klippte mig kort...eller nja, mellanlängd. Jag ångrar ingenting men vissr saknar en liten del det långa håret...det är ju liksom jag!
 
bort med det slitna
 
Och fram med det nya!
 
Nu ser jag framemot julfest med T-H och dop av Liv! Kram!