1år och 1dag...

Vi har några år tills vi firar Rubinbröllopsdag (40år) som mina föräldrar gjorde igår :o) Ett stort grattis på er!



HUR VI FIRADE 1ÅR
Då svärföräldrarna var på besök så firade vi tillsammans med dem och mina föräldrar och bror. Det blev en riktig familjesamling :o) Jag älskar detta, det är så mysigt att ha dem samlade. Vi blev bjudna på middag på restaurang Vindhem, Alnö.

...Stoffe o jag kommer dock att planera en middag bara vi två inom det närmaste :o)

LÅDAN/BOXEN
Ni bröllopsgäster kommer ni ihåg att ni fick skriva små meddelande och lägga i en box under bröllopsmiddagen? Den boxen öppnade vi igårkväll och satt o myste medans vi läste alla underbara 63 lapparna. En del var så fina att man kände tårarna ...och en del hade skrivits efter när snappsen hade sjunkit ner hahaha.
Här är några smakprov på vad som stod på lapparna (jag skriver inte ut vem som skrev dem )

"Kära brudpar det tog sin tid men äntligen fick jag träffa dig Emma. Du har gjort ett bra val Henis. Ni är ett fantastiskt par. Jag önskar er all lycka i framtiden.  Vi har känt varandra sedan 8år och kommer hålla kontakten för alltid! Lycka till MFF!"

"skåne hjärta norrland= sant"

"Få livet vara ett nöje.
Njut livet och lev det varje dag"

"Hur känns det att MFF ligger i superettan?"

"Be inte om ett lättare liv- be om ett liv som motsvarar era uppgifter"

"Middagstips: baconlindad kyckling med gnocchi och fetaost. Alternativ 2; beställ sushi :o)"

...som ni ser är det en blandning av allt (är det mina kompisar som skriver om MFF?...) Men vi älskar alla lapparna och det vämde gott i våra hjärtan och varje gång vi läser dem får lapparna oss att minnas våran dag!



NÄSTA GÅNG...
kommer jag lägga ut bilder under de senaste veckorna...som ni kanske har märkt så har jag semester och har fullt upp med att jaga min 1 1/2-åring så tiden finns inte till att blogga :o)



KRAMAR PÅ ER ALLA!