Grattis, första badet mm

Hej alla, Det har hänt en del sedan sist. Vi får säga GRATTIS även här på bloggen till morfar Bosse, morbror Erik och kusin Isak. Familen Henberg är så glada över att ni finns i våra liv! Här hemma har vi nu fått en vit trapp, jag visar bild när de fått upp räckena som hör till trappen.
FÖRSTA BADET för Vilja. Efter två månader slit här i livet så var det dags för första badet för tjejen. Storebror höll handen för att Viilja skulle känna sig trygg. Vilja tog det hela med ro och visst ser det ut som hon gillar att bada!
HÄR HEMMA busar Vic för fulla muggar. Dock har diskussionerna kommit tätare..kan det vara trotsåldern som kommer smygande??!! Det gäller att man kan räkna tyst till 10 för att inte brusa upp allt för mycket :o) Han vet hur han ska charma mig...när han tycker att jag är allt för tjatig så säger han..."åh mamma, jag älskar dina pussar..du är bäst" ja, vad säger man efter det :o)
Som mammaledig har jag fullt upp med bla luncha på stan med Anna, hänga hos Catta, playdejta o shoppa med Kina o Millie o träffa andra mammor här i stan. Jag har även börjat att ta promenader så smått. Jag ska på efterkontrollen om två veckor och efter det känner jag att jag kan börja träna mera...längtar faktiskt även om jag vet att jag måste övertala mig själv många gånger innan träningen sätter fart...men jag säger som så, hellre att ha en bullmage o ha detta gryn (se nedan bild) än att vara utan de båda :o)