Inge mer skoter

Hej alla,
Fösta veckan som TF gruppchef är nu avklarat. Var länge sedan en vecka var fylld med så mycket nytt och då var det bara en första inblick som jag fått varit med om. Det är så spännande och så mycket nytta som man får vara med om. Ser fram emot de resterande veckorna jag har framför mig.

Här hemma är man bossad av bossarnas bossar, lilla Victor. Han är så söt när han springer/hoppar fram (kan inte gå i vanlig gång då benen verkar sprätta fram). Lockarna står åt alla håll...jag hade tänkt klippa honom men samtidigt är han så söt så han får nog vara oklippt ett tag till :o)


SKOTERN VILAR NU
Vi var hemma i Holm över söndagen då vi skulle få låna släpvagnen. Har en del skrot som måste slängas på tippen. Victor blev naturligtvis väldig glad när jag berättade vad vi skulle. Direkt börjar han göra ljud och visa med händerna att han körde skoter. Men när vi kom fram insåg jag att det var för lite snö samt att isen börjar ge vika på sjön. Lite besviken blev sonen men det glömdes snart bort när morfar var snäll och hämtade nyckeln till lill Bert (grävmaskinen) istället. Så nu får väll skotern vila över sommaren.

en trött kille


Pyjamasen på och tillslut somnade Vic i soffan


Hjälpreda i köket...


Våran gokille!



Jag såg på Skavlan i fredags där han intervjade föräldrarna till Madeleine McCann som försvann för 5år sedan. Det skär i hjärtat när man tänker på allt ont som kan hända våra barn. Usch jag mår illa när jag tänker på det så man får helt enkelt våga släppa och inte tänka på alla risker utan det bästa man kan göra här och nu är att älska sina barn och ta emot all den glädje som de skänker.

ha en härligt vecka med att krama alla nära & kära,

kram från fam. Henberg