MYYYYYYS HELG

Hej alla!
Första snön för säsongen, bakis helg för mannen och en massa bus för Vic och första träningspassen på läääänge...ja det var en kort sumering för veckan som gått :o)
 
Att veckan skulle bli bra fick man veta när Sverige vände i VM kval mot Tyskland i Berlin...jag kan väll erkänna att när det stod 0-4 till Tyskarna så hade jag för länge sedan slagit om till en annan kanal...men jag kan ju inte heller låta bli att kolla läget lite då och då så faktiskt så hann jag se målen och när det tillslut blev 4-4 så kändes det mkt bra...ÄVEN om jag är så dålig att jag inte vågade se hela matchen... Mitt misstag!
 
En morgon vaknade man upp till en vit uppfart... vi har ännu inte bytt till vinterdäck så detta kanske var en påminnelse att det är bäst att vi gör det då vintern snart är här..samtidigt så har våra kompisar i Malmö 19grader varmt....
 
Festar pappi!
Man kan säga att jag och Vic var ensam denna helg då Stoffe varit ute på bus både fredagkväll och lördagkväll...och då han varit hemma har han varit mycket seg, kanske lite bakis :o)
 
Vem är hottast?!! :o)
..det klart lillhjärtat också ville vara med på bild så han sprang för att ställa
sig bredvid pappa.
 
Oliver och Julia
I lördags var jag och Vic på familjegympan. Där träffade vi Oliver och hans mamma Vickan. Vic var med och gjorde några rörelser under passet men annars tycker han det är bäst att springa runt i salen innan gympan börjar och efter. Efter gympans slut så åkte vi alla in till stan och åt en god lunch.
 
Idag var vi på sång i Kulturmagasinet...lite "oväntat" sprang vi på Oliver även där :o)
Men vi hade även med oss grannarna/dagiskompisarna, Julia och Cornelia och deras mamma, Mirjam. Vi gick till stan med vagnarna då det visade sig att det var en härlig höstdag ute. Lyckan var dock stor för barnen då vi bestämde oss att ta bussen på väg hem...att åka buss är just nu bland det roligaste man kan göra enligt lilleman.
 
Små trollen var så söta när de gick hand i hand. Julia var kanske den som
såg till att de gick hand i hand men faktiskt så ville Vic även detta..bara han fick bestämma
vart de skulle gå samt när de skulle hoppa (över vattenpölarna). Jag och Mirjam fick stolt
sträcka på oss när vi såg alla vända sig om och le åt våra söta barn ♥
 
SÖÖÖÖTA!
 
Nu är vi snart igång med en ny vecka igen...Stoffe kommer vara borta på jobb under största delen så jag
och Vic får se till att allt flyter på som det ska här hemma.
 
Trevlig vecka alla nära o kära!
fam. Henberg m Vic i spetsen