Besök från Stockholm

MORFAR HEMMA HOS OSS!
Då var det dags igen för att visa upp vad fam. Henberg gjort den senaste veckan. Idag var det första arbetsdagen för Stoffe på hans nya jobb. Veckan som varit har han då varit ledig så då passade han på att bjuda över svärfar som fick jobba som elektriker, murare och byggare hos oss. Vi försöker få ordning på gästrummet och framförallt garaget. Det är alltid mer jobb och tar längre tid än vad man tror...men slutresultatet kommer bli så superfint och så funktionellt! Av Victors stora glädje har han då mött morfar då han kommit hem från dagis..och då pratar vi om stor glädje...mamma o pappa är då inte längre så intressant. Mormor får också en och annan kram. Det värsta är när mormor & morfar ska gå hem...då får man trösta för då har man en trött och ledsen son.

FÖRSTA RASERIUTFALLET
Strax innan jag satte mig ner här framför datorn hade jag och Victor en kamp. För första gången fick Victor ett raseriutfall som höll på över 30min... han låg på golvet på magen och skrek. När jag tog upp honom skrek han ännu mer och ålade sig i famnen. Nappen kastade han långt iväg så det gick inte heller... Vad gör man? Till slut fick jag bära honom till spjälsängen, tänkte att där kanske han lugnade ner sig. Han höll på att somna när han plötsligt slog upp ögonen och gallskrek igen i 10min. Tillslut gick det att få kontakt med honom när jag sprutade vattenkranen i köket för fullt...jag passade då på att stoppa en matbit i munnen och då kände han att han var hungrig för då slutade han tvärt och började äta..sedan var det en glad kille igen...suck..älskade barn.

CAMILLA PÅ BESÖK
I veckan har min käre vän Camilla varit på besök. Hon och Elida mötte upp oss på drakborgen så barnen fick leka av sig.


Sedan var det dags för lite shopping och en fika på Birsta. Victor fick en ballong!


Besöket slutade med en återträff hemma hos familjen Nord. 

Vincent och Victor i soffan.. Victor var mer intresserad av sitt kex än sin nya vän..men det dröjer nog inte så länge innan de kommer att busa ihop.


Här är våra söta små troll!
Abbe, Elida med Vincent och Victor.


Mamma tattuerad på armen..undra om han vill ha det även när han blir tonåring :o)


min älskade plutt!


Ha en bra vecka!