steg i utvecklingen

Min pappa och hans syskon håller på att städa ur farmors hus som de sålt. De hittar denna klenod, en rosa pottstol, visst är den fin. victor gör dock inga behov i den utan mer har den som en kungatron.


Nyss tog lillkillen flera steg utan att hålla i sig. När vi sa, "victor du går ju" så såg han på oss och satte sig ner...dvs han går när han själv inte vet om det och så fort medvetandet befinner sig så sätter han ner sig eller tar tag i något. Ytterligare ett steg i utvecklingen men som kanske inte är lika positivt är att han nu visar bestämt om det är något han inte gillar. Då skakar han på huvudet och säger nääääh! Undra just vad han fick det ifrån?!.

Vi har fått låna en babypulka av en jobbarkompis. Jättesnällt så nu kan vi åka pulka!


Här är lilleman ute på jakt efter gosaker som föräldrarna försökt gömma.


Victor blir duktigare och duktigare på att äta själv..nu är det "bara" 45% som hamnar utanför munnen.


Idag hälsade vi på killarna Lukas & Walter i Matfors. Det var så roligt att se när Victor hela tiden försökte få ögonkontakt med Walter..inte så lätt att få det på en 10veckors bäbis haha. Otroligt sött var det i alla fall (synd att kameran inte var till hands så jag kunde ta en bild). Nedan är iaf en bild på när Victor försöker låna Lukas leksaker.


Nästa vecka börjar inskolningen på dagis...min lilla kille....
undra om han blir så här glad då... Här skrattar han så en tår kom.


Ha en skojig vecka!