Lyslördag, adventspresent, inredning & tjejfest

Hej alla,
Denna gång blev det många rubriker...det kan bero på att jag missade att lägga in förra helgens noteringar :o)Sedan sist har det hänt en del. Mycket roligt och framför allt så lär sig Victor något nytt varje dag. Tex så fick jag se honom förra veckan på dagis leka pistol då han tog en pinne och gjorde skjutljud...inte så roligt tyckte jag men vad gör man? De stora barnen på dagis lär de små en hel del. Destu roligare kan jag berätta att han även lärt sig pussas genom fönstret. När vi går hemifrån dagis så brukar han och Matilda 1,5år stå och pussa varandra genom rutan...det börjas i tid! After mama, innebanydfest, luciaträning är några av aktiviteterna familjen Henberg har hunnit med.

LYSLÖRDAG
Förra helgen var det dags för Sunsvall att åter bli en stad i ljus. Vi mötte upp familjen Nord och nya vänner (Oscar, Hanna och lilla Olle) på O´lerys och tog en god lunch/middag. Därefter gick vi ut och lyssnade på när sundsvall tände alla fina lampor/juldekorationer under tonerna av "stad i ljus". Riktigt stämningsfullt!

3 familjer med småkillar i vagn i 22mån-, 8mån- och 9mån ålder
På olearys var de nog inte vana med barn. För det första tänkte de sätta oss mitt i smeten där gästerna ville se/lyssna på sporten...nä, vi flyttade oss  direkt och satte oss i ett hörn med en stor soffa där barnen kunde leka/ligga. Sedan tänke de ge barnen mjölk i stora glas med sugrör och annat exempel var när de ställde en popcornskål framför en 9månaders kille...dröjde inte länge förrän skålen låg på golvet om inte mammorna var snabba.

Victor hittade en "kungplats" på O´learys

ADVENTSPRESENT
En dag väntade ett stoooort paket utanför vår dörr. Det var en gåva från bästa farmor & farfar!
Victor verkligen älskade paketet..han fick ju låna saxen o öppna aldeles själv! Det var filmer, kalendrar, bok och annat smått o gott. Vilken överraskning. Victor fick ringa upp farmor o farfar för att tacka eller ack som han säger.


NY INREDNING
Under veckan har vi även fixat lite fint hemma...tänk vad två hyllor kan göra ett rum! Tack ikea!

Jag fick äntligen lite ljus i min låda i sovrummet...


TJEJKVÄLL
I fredags var jag på "aftermama" med andra härliga mammor. I lördags hade jag bjudit över lite tjejer från
jobbet. 13pratsugna tjejer i huset...Stoffe flydde fältet och gick på innebandyfest. Victor fick lite majskrokar och satt tyst i sitt rum...nä, såklart inte! Han var lyckligast av alla då han fick följa med mormor & morfar hem i fredags.

...har många bilder som jag inte tänkte visa, men här kommer några iaf :o)


Denna vecka är det pappakaksbak på dagis (vic o stoffe), adventspyntning, julfest på T-H och julmarknad på norraberget som gäller. Ta det lugnt i halkan (vi i norr) och blåsten (ni i söder) o ta hand om varandra!

puss o kram!